Siden opdateres ikke længere

Videncenter for Duft- og Kemikalieoverfølsomhed er lukket med udgangen af 2013, og siderne på denne hjemmeside bliver ikke længere opdateret. Datoen for seneste opdatering af sidens indhold ses nederst på de enkelte sider. Bemærk, at der kan være kommet ny viden siden sidste opdatering.

Astma-Allergi Danmark har påtaget sig at videreføre rådgivningen som en udvidelse af foreningens eksisterende tilbud til mennesker med følsomme luftveje. Det er muligt at ringe til Astma-Allergi Danmark på alle hverdage fra kl. 10-12 og tillige om onsdagen fra kl. 16-18. Astma-Allergi Danmark har integreret viden om duft- og kemikalieoverfølsomhed på foreningens hjemmeside astma-allergi.dk. Det ligger fra forsiden under overskriften MCS og kan findes her: http://mcs.astma-allergi.dk/
   
   
SITEMAP TEKSTSTR. A-  A+

Organisation

Videncenter for Duft- og Kemikalieoverfølsomhed er finansieret af Miljøministeriet, men hører administrativt til under Dermato-allergologisk Afdeling K på Gentofte Hospital.

Videncentret har en følgegruppe, hvis formål er at følge og sikre, at Videncentrets arbejde overholder kontrakten med Miljøministeriet. Medlemmerne af følgegruppen fungerer også som sparringspartnere.

Derudover samarbejder vi med en lang række videnskabelige institutioner. Læs mere om vores samarbejdspartnere.

I det daglige udveksler vi erfaring, viden og ideer med Videncenter for Allergi og Videncenter for Frisører og Kosmetikere, som vi deler adresse, kommunikationsmedarbejder, sekretær og IT-support med.

Der sker bl.a. gennem fælles gennemgang af videnskabelig litteratur, sparring omkring forskningsmetoder samt besøg af udefrakommende forskere.

 

Download organisationsdiagrammet (pdf)

 

 

International elite

Dermato-allergologisk Afdeling K på Gentofte Hospital herunder Videncenter for Allergi modtog i 2010 udmærkelsen "Global Excellence - i sundhed" for afdelingens arbejde med og forskning i allergi.

 

"Global Excellence - i sundhed" er et udviklingsprogram vedtaget af Region Hovedstaden med det formål at fremme kompetente, faglige miljøer i international særklasse inden for sundhedsområdet på regionens universiteter og hospitaler.

Ingen udredning

Videncentret modtager ikke patienter til udredning, men svarer gerne på spørgsmål fra læger, sagsbehandlere mv.

 

Kontakt os

Åben alle tirsdage mellem 9.00 - 14.00 Ring på telefon 39 97 84 55
Videncenter for Duft- og Kemikalieoverfølsomhed | Ledreborg Allé 40, 2 | 2820 Gentofte | Telefon 39 77 73 04 | Senest opdateret 13.01.11 | Kontakt webansvarlig
Videncentret er finansieret af Miljøstyrelsen og er en del af Dermato-allergologisk afdeling K på Gentofte Hospital