Siden opdateres ikke længere

Videncenter for Duft- og Kemikalieoverfølsomhed er lukket med udgangen af 2013, og siderne på denne hjemmeside bliver ikke længere opdateret. Datoen for seneste opdatering af sidens indhold ses nederst på de enkelte sider. Bemærk, at der kan være kommet ny viden siden sidste opdatering.

Astma-Allergi Danmark har påtaget sig at videreføre rådgivningen som en udvidelse af foreningens eksisterende tilbud til mennesker med følsomme luftveje. Det er muligt at ringe til Astma-Allergi Danmark på alle hverdage fra kl. 10-12 og tillige om onsdagen fra kl. 16-18. Astma-Allergi Danmark har integreret viden om duft- og kemikalieoverfølsomhed på foreningens hjemmeside astma-allergi.dk. Det ligger fra forsiden under overskriften MCS og kan findes her: http://mcs.astma-allergi.dk/
   
   
SITEMAP TEKSTSTR. A-  A+

Brug af personoplysninger

Du er anonym, når du bruger mcsvidencenter.dk.

Videncenter for Duft- og Kemikalieoverfølsomhed registrerer ingen data, der kan bruges til at identificere dig, med mindre du selv skriver til os via hjemmesidens kontaktformular.

Personoplysninger (herunder navn, adresse, eventuelt telefonnummer og e-mail), opgivet i forbindelse med henvendelse til Videncentret bliver gemt på ubestemt tid. Alle personoplysninger bliver opbevaret fortroligt og ikke videregivet til tredje mand uden brugerens accept.

For at kunne videreudvikle og forbedre mcsvidencenter.dk fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender hjemmesiden.

 

Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores brugere anvender mest. Vi anvender ikke cookies, men beregner unikke besøgende ud fra din IP adresse i anonymiseret form.

Videncenter for Duft- og Kemikalieoverfølsomhed | Ledreborg Allé 40, 2 | 2820 Gentofte | Telefon 39 77 73 04 | Senest opdateret 02.02.10 | Kontakt webansvarlig
Videncentret er finansieret af Miljøstyrelsen og er en del af Dermato-allergologisk afdeling K på Gentofte Hospital