Siden opdateres ikke længere

Videncenter for Duft- og Kemikalieoverfølsomhed er lukket med udgangen af 2013, og siderne på denne hjemmeside bliver ikke længere opdateret. Datoen for seneste opdatering af sidens indhold ses nederst på de enkelte sider. Bemærk, at der kan være kommet ny viden siden sidste opdatering.

Astma-Allergi Danmark har påtaget sig at videreføre rådgivningen som en udvidelse af foreningens eksisterende tilbud til mennesker med følsomme luftveje. Det er muligt at ringe til Astma-Allergi Danmark på alle hverdage fra kl. 10-12 og tillige om onsdagen fra kl. 16-18. Astma-Allergi Danmark har integreret viden om duft- og kemikalieoverfølsomhed på foreningens hjemmeside astma-allergi.dk. Det ligger fra forsiden under overskriften MCS og kan findes her: http://mcs.astma-allergi.dk/
   
   
SITEMAP TEKSTSTR. A-  A+

Om hjemmesiden

Formålet med mcsvidencenter.dk er at informere om duft- og kemikalieoverfølsomhed, dele centrets forskningsresultater samt at rådgive og vejlede om duft- og kemikalieoverfølsomhed ud fra videnskabeligt dokumenteret viden.

Hjemmesidens målgrupper er duft- og kemikalieoverfølsomme samt fagpersoner som f.eks. læger og sagsbehandlere.

Ansvarshavende redaktør af mcsvidencenter.dk er forskningsleder Sine Skovbjerg. 

Hjemmesiden er udviklet i samarbejde med Mico (www.mico.dk) og designet i samarbejde med Christina Rosendahl (www.crosendahl.dk).

Spørgsmål eller kommentarer sendes til webansvarlig.
Videncenter for Duft- og Kemikalieoverfølsomhed | Ledreborg Allé 40, 2 | 2820 Gentofte | Telefon 39 77 73 04 | Senest opdateret 28.01.11 | Kontakt webansvarlig
Videncentret er finansieret af Miljøstyrelsen og er en del af Dermato-allergologisk afdeling K på Gentofte Hospital