Siden opdateres ikke længere

Videncenter for Duft- og Kemikalieoverfølsomhed er lukket med udgangen af 2013, og siderne på denne hjemmeside bliver ikke længere opdateret. Datoen for seneste opdatering af sidens indhold ses nederst på de enkelte sider. Bemærk, at der kan være kommet ny viden siden sidste opdatering.

Astma-Allergi Danmark har påtaget sig at videreføre rådgivningen som en udvidelse af foreningens eksisterende tilbud til mennesker med følsomme luftveje. Det er muligt at ringe til Astma-Allergi Danmark på alle hverdage fra kl. 10-12 og tillige om onsdagen fra kl. 16-18. Astma-Allergi Danmark har integreret viden om duft- og kemikalieoverfølsomhed på foreningens hjemmeside astma-allergi.dk. Det ligger fra forsiden under overskriften MCS og kan findes her: http://mcs.astma-allergi.dk/
   
   
SITEMAP TEKSTSTR. A-  A+

Videncentrets forskning

Generering af ny viden om duft- og kemikalieoverfølsomhed (MCS) – gennem systematisk forskning - er en del af formålet med Videncenter for Duft- og Kemikalieoverfølsomhed.

 

Videncentrets forskning i duft- og kemikalieoverfølsomhed tager udgangspunkt i den bio-psyko-sociale sygdomsmodel samt i den forskning, andre forskere har udført på området.

 

Forskningen er organiseret inden for følgende hovedområder:  

Videncentrets studier og resultater inden for de forskellige hovedområder er beskrevet i linkene.  

 

De enkelte forskningsprojekter er typisk drevet af ph.d.-studerende i samråd med en gruppe af vejledere og tilknyttede samarbejdspartnere, af seniorforskere samt af centrets forskningsleder.

Se oversigt over centrets medarbejdere.

 

Læs også mere om forskningen i underpunkterne i menuen til venstre.

Forskning kan både foregå i laboratoriet, på baggrund af spørgeskema-undersøgelser og i forbindelse med test af behandlingsmetoder.

Foto: Anders Elberling
Videncenter for Duft- og Kemikalieoverfølsomhed | Ledreborg Allé 40, 2 | 2820 Gentofte | Telefon 39 77 73 04 | Senest opdateret 14.01.11 | Kontakt webansvarlig
Videncentret er finansieret af Miljøstyrelsen og er en del af Dermato-allergologisk afdeling K på Gentofte Hospital