Siden opdateres ikke længere

Videncenter for Duft- og Kemikalieoverfølsomhed er lukket med udgangen af 2013, og siderne på denne hjemmeside bliver ikke længere opdateret. Datoen for seneste opdatering af sidens indhold ses nederst på de enkelte sider. Bemærk, at der kan være kommet ny viden siden sidste opdatering.

Astma-Allergi Danmark har påtaget sig at videreføre rådgivningen som en udvidelse af foreningens eksisterende tilbud til mennesker med følsomme luftveje. Det er muligt at ringe til Astma-Allergi Danmark på alle hverdage fra kl. 10-12 og tillige om onsdagen fra kl. 16-18. Astma-Allergi Danmark har integreret viden om duft- og kemikalieoverfølsomhed på foreningens hjemmeside astma-allergi.dk. Det ligger fra forsiden under overskriften MCS og kan findes her: http://mcs.astma-allergi.dk/
   
   
SITEMAP TEKSTSTR. A-  A+

Nyheder

Invitation til informationsmøde
Det årlige informationsmøde foregår den 30. november på Gentofte Hospital.

Mandag den 30. november inviterer Videncenter for Duft- og Kemikalieoverfølsomhed og Miljøstyrelsen til informationsmøde.

Videncentrets medarbejdere vil på mødet give en status for Videncentrets arbejde indtil nu og præsentere aktuelle og kommende projekter.

Mødet finder sted fra 15.00 til 16.00 i Gentofte Hospitals lille auditorium. Hent invitationen.

Videncenter for Duft- og Kemikalieoverfølsomhed har siden 2006 afholdt årlige informationsmøder - såkaldte følgegruppemøder - for interesserede fra relevante offentlige myndigheder, sundhedsvæsenet samt patientforeninger mv. Dette møde er det fjerde i rækken.

Præsentationer fra tidligere møder samt årsrapporten for 2008 kan hentes her.

Deltagere bedes møde duftfri op.

11.11.2009
Spørgsmål og svar om duft- og kemikalieoverfølsomhed
Videncenter for Duft- og Kemikalieoverfølsomhed | Ledreborg Allé 40, 2 | 2820 Gentofte | Telefon 39 77 73 04 | Senest opdateret 28.10.10 | Kontakt webansvarlig
Videncentret er finansieret af Miljøstyrelsen og er en del af Dermato-allergologisk afdeling K på Gentofte Hospital