Siden opdateres ikke længere

Videncenter for Duft- og Kemikalieoverfølsomhed er lukket med udgangen af 2013, og siderne på denne hjemmeside bliver ikke længere opdateret. Datoen for seneste opdatering af sidens indhold ses nederst på de enkelte sider. Bemærk, at der kan være kommet ny viden siden sidste opdatering.

Astma-Allergi Danmark har påtaget sig at videreføre rådgivningen som en udvidelse af foreningens eksisterende tilbud til mennesker med følsomme luftveje. Det er muligt at ringe til Astma-Allergi Danmark på alle hverdage fra kl. 10-12 og tillige om onsdagen fra kl. 16-18. Astma-Allergi Danmark har integreret viden om duft- og kemikalieoverfølsomhed på foreningens hjemmeside astma-allergi.dk. Det ligger fra forsiden under overskriften MCS og kan findes her: http://mcs.astma-allergi.dk/
   
   
SITEMAP TEKSTSTR. A-  A+

Nyheder

MCS Foreningen starter underskriftindsamling
I protest mod lukningen af Videncentret starter MCS Foreningen nu en underskriftindsamling.

Lukningen af Videncentret ved udgangen af 2013 har skabt bekymring hos MCS Foreningen for at viden om duft - og kemikalieoverfølsomhed vil gå tabt og at duft - og kemikalieoverfølsomme fremover vil mangle et sted at søge information.

 

MCS Foreningen er den danske forening for duft - og Kemikalieoverfølsomme og har omkring 500 medlemmer. Foreningen arbejder bl.a. for at udbrede kendskabet til lidelsen og yde rådgivning til sine medlemmer. Videncentret har siden sin oprettelse haft et godt og konstruktivt samarbejde med Foreningen.

 

Derfor rejser MCS Foreningen nu spørgsmålet "kan det virkelig være rigtigt" og igangsætter en underskriftindsamling til fordel for en fortsættelse af Videncentret.

 

Se underskriftindsamlingen her

09.08.2013
Spørgsmål og svar om duft- og kemikalieoverfølsomhed
Videncenter for Duft- og Kemikalieoverfølsomhed | Ledreborg Allé 40, 2 | 2820 Gentofte | Telefon 39 77 73 04 | Senest opdateret 28.10.10 | Kontakt webansvarlig
Videncentret er finansieret af Miljøstyrelsen og er en del af Dermato-allergologisk afdeling K på Gentofte Hospital