Siden opdateres ikke længere

Videncenter for Duft- og Kemikalieoverfølsomhed er lukket med udgangen af 2013, og siderne på denne hjemmeside bliver ikke længere opdateret. Datoen for seneste opdatering af sidens indhold ses nederst på de enkelte sider. Bemærk, at der kan være kommet ny viden siden sidste opdatering.

Astma-Allergi Danmark har påtaget sig at videreføre rådgivningen som en udvidelse af foreningens eksisterende tilbud til mennesker med følsomme luftveje. Det er muligt at ringe til Astma-Allergi Danmark på alle hverdage fra kl. 10-12 og tillige om onsdagen fra kl. 16-18. Astma-Allergi Danmark har integreret viden om duft- og kemikalieoverfølsomhed på foreningens hjemmeside astma-allergi.dk. Det ligger fra forsiden under overskriften MCS og kan findes her: http://mcs.astma-allergi.dk/
   
   
SITEMAP TEKSTSTR. A-  A+

Nyheder

Ny årsrapport fra Videncentret

Vil du have et overblik over Videncentrets aktiviteter og resultater 2009?

Hent den seneste årsrapport.

Videncentret har netop udgivet Årsrapport 2009.

 

Årsrapporten beretter om, Videncentrets aktiviteter i 2009. Bl.a. at de tre første ph.d.-studerende afsluttede deres projekter, og at Videncentret skiftede leder. Rapporten fortæller desuden om aktuelle og kommende forskningsprojekter.

 

Hent rapporten.

 

Vi offentliggjorde ved en fejltagelse den 23. marts en statusrapport for Videncentrets aktiviteter og resultater 2006-2009. Rapporten vil komme på hjemmesiden senere.

26.03.2010
Spørgsmål og svar om duft- og kemikalieoverfølsomhed
Videncenter for Duft- og Kemikalieoverfølsomhed | Ledreborg Allé 40, 2 | 2820 Gentofte | Telefon 39 77 73 04 | Senest opdateret 28.10.10 | Kontakt webansvarlig
Videncentret er finansieret af Miljøstyrelsen og er en del af Dermato-allergologisk afdeling K på Gentofte Hospital