Siden opdateres ikke længere

Videncenter for Duft- og Kemikalieoverfølsomhed er lukket med udgangen af 2013, og siderne på denne hjemmeside bliver ikke længere opdateret. Datoen for seneste opdatering af sidens indhold ses nederst på de enkelte sider. Bemærk, at der kan være kommet ny viden siden sidste opdatering.

Astma-Allergi Danmark har påtaget sig at videreføre rådgivningen som en udvidelse af foreningens eksisterende tilbud til mennesker med følsomme luftveje. Det er muligt at ringe til Astma-Allergi Danmark på alle hverdage fra kl. 10-12 og tillige om onsdagen fra kl. 16-18. Astma-Allergi Danmark har integreret viden om duft- og kemikalieoverfølsomhed på foreningens hjemmeside astma-allergi.dk. Det ligger fra forsiden under overskriften MCS og kan findes her: http://mcs.astma-allergi.dk/
   
   
SITEMAP TEKSTSTR. A-  A+

Nyheder

Engelsk version af hjemmesiden klar

Hjemmesiden er klar i en mindre, engelsk version, der primært er målrettet udenlandske samarbejdspartnere og forskere, men også herboende, der ikke taler dansk.

Videncenter for Duft- og Kemikalieoverfølsomheds nye hjemmeside findes nu i en engelsk udgave.

 

Man finder den ved at klikke på 'English' lige under søgefeltet i øverste højre side af hjemmesiden, eller på adressen: www.mcsresearchcentre.com.

 

Den engelske version af hjemmesiden er primært målrettet udenlandske samarbejdspartnere og forskere og er ikke helt så omfattende som den danske.

 

Herboende ikke-dansktalende kan dog også få glæde af siden. F.eks. kan de læse om hvad duft- og kemikalieoverfølsomhed er, og hvordan man tager hensyn.

25.03.2010
Spørgsmål og svar om duft- og kemikalieoverfølsomhed
Videncenter for Duft- og Kemikalieoverfølsomhed | Ledreborg Allé 40, 2 | 2820 Gentofte | Telefon 39 77 73 04 | Senest opdateret 28.10.10 | Kontakt webansvarlig
Videncentret er finansieret af Miljøstyrelsen og er en del af Dermato-allergologisk afdeling K på Gentofte Hospital