Siden opdateres ikke længere

Videncenter for Duft- og Kemikalieoverfølsomhed er lukket med udgangen af 2013, og siderne på denne hjemmeside bliver ikke længere opdateret. Datoen for seneste opdatering af sidens indhold ses nederst på de enkelte sider. Bemærk, at der kan være kommet ny viden siden sidste opdatering.

Astma-Allergi Danmark har påtaget sig at videreføre rådgivningen som en udvidelse af foreningens eksisterende tilbud til mennesker med følsomme luftveje. Det er muligt at ringe til Astma-Allergi Danmark på alle hverdage fra kl. 10-12 og tillige om onsdagen fra kl. 16-18. Astma-Allergi Danmark har integreret viden om duft- og kemikalieoverfølsomhed på foreningens hjemmeside astma-allergi.dk. Det ligger fra forsiden under overskriften MCS og kan findes her: http://mcs.astma-allergi.dk/
   
   
SITEMAP TEKSTSTR. A-  A+

Nyheder

Nyhedsbrev fra Videncentret
Få nyheder fra Videncentret direkte i din indbakke. Det første nyhedsbrev udkommer efter sommerferien.

Det bliver nu muligt at få information og nyheder fra Videncenter for Duft- og Kemikalieoverfølsomhed direkte ind i sin indbakke.

 

Det elektroniske nyhedsbrev, der vil udkomme to til tre gange om året, vil rumme et udvalg af de væsentligste nyheder om og publikationer fra Videncentret.

 

Det første nyhedsbrev udkommer efter sommerferien.

 

Tilmeld dig


Nyhedsbrevet kan til enhver afmeldes ved at klikke på et link i selve nyhedsbrevet.

02.07.2010
Spørgsmål og svar om duft- og kemikalieoverfølsomhed
Videncenter for Duft- og Kemikalieoverfølsomhed | Ledreborg Allé 40, 2 | 2820 Gentofte | Telefon 39 77 73 04 | Senest opdateret 28.10.10 | Kontakt webansvarlig
Videncentret er finansieret af Miljøstyrelsen og er en del af Dermato-allergologisk afdeling K på Gentofte Hospital