Siden opdateres ikke længere

Videncenter for Duft- og Kemikalieoverfølsomhed er lukket med udgangen af 2013, og siderne på denne hjemmeside bliver ikke længere opdateret. Datoen for seneste opdatering af sidens indhold ses nederst på de enkelte sider. Bemærk, at der kan være kommet ny viden siden sidste opdatering.

Astma-Allergi Danmark har påtaget sig at videreføre rådgivningen som en udvidelse af foreningens eksisterende tilbud til mennesker med følsomme luftveje. Det er muligt at ringe til Astma-Allergi Danmark på alle hverdage fra kl. 10-12 og tillige om onsdagen fra kl. 16-18. Astma-Allergi Danmark har integreret viden om duft- og kemikalieoverfølsomhed på foreningens hjemmeside astma-allergi.dk. Det ligger fra forsiden under overskriften MCS og kan findes her: http://mcs.astma-allergi.dk/
   
   
SITEMAP TEKSTSTR. A-  A+

Nyheder

Workshop om kemikalier og helbredseffekter

Sundhedsstyrelsen inviterer sundhedspersonale til workshop om behovet for ny viden om kemikalier og helbredseffekter. Videncentret deltager.

Videncenter for Duft- og Kemikalieoverfølsomhed er oplægsholder på en workshop om sundhedspersonales behov for ny viden om kemikalier og helbredseffekter, som Sundhedsstyrelsen holder den 18. november 2010.

 

Formålet med workshoppen er bl.a. at dele viden om kemikaliepåvirkning og bedre at forstå, hvilken type information, sundhedspersonale har brug for i det daglige kliniske arbejde.

 

Læs mere på Sundhedsstyrelsens hjemmeside.

26.10.2010
Spørgsmål og svar om duft- og kemikalieoverfølsomhed
Videncenter for Duft- og Kemikalieoverfølsomhed | Ledreborg Allé 40, 2 | 2820 Gentofte | Telefon 39 77 73 04 | Senest opdateret 28.10.10 | Kontakt webansvarlig
Videncentret er finansieret af Miljøstyrelsen og er en del af Dermato-allergologisk afdeling K på Gentofte Hospital