Siden opdateres ikke længere

Videncenter for Duft- og Kemikalieoverfølsomhed er lukket med udgangen af 2013, og siderne på denne hjemmeside bliver ikke længere opdateret. Datoen for seneste opdatering af sidens indhold ses nederst på de enkelte sider. Bemærk, at der kan være kommet ny viden siden sidste opdatering.

Astma-Allergi Danmark har påtaget sig at videreføre rådgivningen som en udvidelse af foreningens eksisterende tilbud til mennesker med følsomme luftveje. Det er muligt at ringe til Astma-Allergi Danmark på alle hverdage fra kl. 10-12 og tillige om onsdagen fra kl. 16-18. Astma-Allergi Danmark har integreret viden om duft- og kemikalieoverfølsomhed på foreningens hjemmeside astma-allergi.dk. Det ligger fra forsiden under overskriften MCS og kan findes her: http://mcs.astma-allergi.dk/
   
   
SITEMAP TEKSTSTR. A-  A+

Nyheder

Fokus på duft- og kemikalieoverfølsomhed på tv

Se TV2-indslaget, hvor Videncentrets leder udtaler sig om duft- og kemikalieoverfølsomhed.

TV2 Nyhederne bragte mandag den 25. oktober et indslag om duft- og kemikalieoverfølsomhed.

 

To duft- og kemikalieoverfølsomme beskriver, hvordan det er at leve med overfølsomheden, og Videncentrets leder Sine Skovbjerg udtaler sig også i indslaget. Hun siger bl.a.:

 

"Symptomerne hos duft- og kemikalieoverfølsomme er helt reelle, og vi ved, at det kan udvikle sig til en kronisk og svært invaliderende tilstand."

 

Se indslaget i TV2 Nyhederne

27.10.2010
Spørgsmål og svar om duft- og kemikalieoverfølsomhed
Videncenter for Duft- og Kemikalieoverfølsomhed | Ledreborg Allé 40, 2 | 2820 Gentofte | Telefon 39 77 73 04 | Senest opdateret 28.10.10 | Kontakt webansvarlig
Videncentret er finansieret af Miljøstyrelsen og er en del af Dermato-allergologisk afdeling K på Gentofte Hospital